Annonse


Pedofil bannlyst fra nettet

Mannen hadde også forsøkt å lure en 13 år gammel jente til å reise fra den amerikanske delstaten Loisiana til New York.

Ble lurt
Mannen ble oppdaget da han prøvde å komme i kontakt med mindreårige gjennom en samtalegruppe på Internett. Den antatt mindreårige han forsøkte å forføre var i virkeligheten en fjernsynsreporter fra Los Angeles, som publiserte opptaket.

Den 29 år gamle forsikringsagenten mistet jobben etter dette.

Fult forbud
I dommen blir han nektet å sjekke hva som befinner seg på Internett i fem år. Han har også forbud mot å ringe sextelefoner, og det vil bli holdt oversyn med både kredittkort og telefonregninger, lovte dommeren. Han forlangte også at den dømte skulle søke psykiatrisk hjelp, og melde seg på et kurs hos Anonyme Alkoholikere.

Mannen stod tiltalt på 12 punkter og risikerte sju års fengsel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse