Internet World Fall 98

Annonse


Netthaier med nye produkter

Internet World Fall 98

Vi snakker om et brukbart stort messeområde i Jacob K. Javits Convention Center. Og du skal ikke gå mange meter før du treffer noen som skal prakke på deg sine løsninger for netthandel, eller en eller annen form for IP-telefoni. Og selvsagt ser mange potensialet i denne bruken av Internett. Dermed finnes det mange ”spin-off”-produkter.

Gode forhold
LiveContact er ett av dem. Balisoft, som produserer programvaren, har en ide om å bringe hverdagens handel inn på Internett. Balisoft mener at LiveContact reetablerer forholdet mellom selger og kunde

LiveContact gjør det mulig for selgeren å tilby kontakt med kunden i sanntid – via Internett. Balisoft kaller dette ”å bringe liv til WWW” – og mener selvsagt at LiveContact er et produkt alle selskaper som har et seriøst forhold til kundekontakt bare ”må ha”.

Annonse
Mer menneskelig
Si at du skal kjøpe deg en bok på nettet. I stedet for at du kjøper boken på egen hånd, gjør LiveContact handelen mer menneskelig gjennom lyd, multimedia og ”chat” med en kundebehandlere.

LiveChat nevner spesielt to ting som gjør produktet deres formidabelt. For det første får kunden en trygghet når vedkommende handler. Men aller viktigst er det faktum at kunden slipper å vente på at en kundebehandler blir ledig. Eller enda verre: Vente på e-post.

Spørsmålet er om noen har dårlig tid at de ikke kan vente på en e-post…

Frem eller tilbake
Selvsagt er dette konseptet en lystig måte å presentere fakta på, man kan få lyd og bilder over nettet. Men spørsmålet er om ikke dette er et skritt tilbake i stedet for et skritt frem.

Når kundene gjør jobben selv – altså bestiller over nettet –blir det billigere for vedkommende. Det bør det bli i alle fall, ettersom man slipper så mange kundebehandlere i den andre enden.

Alternativet er å kjøpe programvaren fra Balisoft for så å bruke lenger tid på å bestille varen, og holde liv i alle de som arbeider som kundebehandlere.

Noe for alle
Så selv om Internet World Fall 98 inneholder mye, så er det ikke alt som er like interessant. Men det er kunder nok til alle…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse