Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NetCom «vant» fly-flytting

OSLO: Under flyttingen av hovedflyplassen fra Fornebu til Gardermoen sviktet Telenor Mobils kapasitet utendørs. Men NetCom og radioplanlegger Trond J. Botheim (bildet) hadde ingen tilsvarende problemer, selv om de riktignok har bare om lag halvparten av Telenors kundemasse.

ITavisen kunne tidligere i dag avsløre at Telenor Mobils nett brøt sammen under flyttesjauen natt til torsdag. I samme periode hadde NetCom ingen tilsvarende kapasitetssvikt, opplyser radioplanlegger Trond J. Botheim i NetCom.

Den andres brød…
Og etter nattens lille mobilseier frir nå NetCom til eventuelle misfornøyde Telenor-kunder med å selge kontant-kort til det de kaller «symbolske» priser på Gardermoen.

Med kapasitet menes hvor mange mobiltelefonbrukere som kan ringe samtidig i et og samme område.

Stikkord: Mobil