Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nera opp av hengemyra?

OSLO: Nera har fått en viktig kontrakt på å levere håndholdte telefoner til ICO, som er en ny satellitt-tjeneste. Kontrakten er verdt 185 millioner kroner, og kan være svært viktig for selskapets evne til å overleve.

Fredag vil Neras adm. direktør Bjørn Ove Skjeie og ICOs adm. direktør Bjørn Ove Skjeie undertegne kontrakten i Neras kontorer på Billingstad.

Negativ børs
Nera har ønsket å levere terminaler til ICO tidligere, men kom ikke inn i varmen da de første kontraktene ble undertegnet. Børsen reagerte imidlertid negativt på nyheten, og kursen på aksjene sank torsdag ettermiddag med fire prosent.

Torsdag ble det også meldt at en rettet emisjon på 5.000 aksjer som ble vedtatt i oktober 1997, er registrert fullt innbetalt i Foretaksregisteret. Nera har nå en registrert aksjekapital på 132 millioner norske kroner.

Stikkord: Mobil