Internet World Fall 98

Annonse


Jam på nettet – live!

Internet World Fall 98

Joda, det er fullt mulig. Livejam.com tilbyr deg å jamme med Sverre fra Øksnes, Brad fra Jamaica og Svante fra Örnsköldsvik. Samtidig. Live. Via Internett.

Skremmende enkelt
Enklere kan det ikke bli: Logg deg på nettet, og videre på Livejam. Meld deg der på en kanal som passer din stil – pop, soul eller rock, eller lag din egen kanal. Men det er ikke alt, det finnes virtuelle studioer og online rockekonserter også.

Det eneste du trenger å gjøre, er å plugge instrumentet inn på PC-en. Deretter tar du turen til Livejam.com og setter i gang.

Annonse
Ny plattform
Det er Olympus som gir deg muligheten til å jamme over nettet. De leverer nemlig en plattform som gjør det mulig å dele og overføre mengder av data i sanntid. Og dermed kan du jamme i kveld.

Olympus sier at plattformen kan brukes til det meste der mange brukere samles til enhver tid. Internett-handel, interaktive spill med mange deltakere, Internett-auksjoner, interaktive klasserom, videokonferanser og Internett-telefoni er noen av bruksområdene. Kort sagt alt innen flerbrukermiljø, sanntid, interaktivitet og Internett som krever høy hastighet av dataoverføring.

Teknologien Olympus bruker er datapakker som er annerledes enn de som vanligvis sendes over Internett. På denne måten blir størrelsen av data som sendes mindre, og dermed blir hastigheten høyere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse