MS Cordless Phone

Annonse


Telefon fra Microsoft

MS Cordless PhoneMicrosoft Cordless Phone System er koplet med et talestyringsprogram i PC-en. Så snart du har registrert de vanligste telefonnumrene dine, og knyttet dem til en talt kommando, kan du ringe ved bare å si: – Ring hjem! Talekommandoene kan dessuten styre telefonsvareren som er integrert med PC-en og talestyringsprogrammet.

– Hei Bjørn, legg igjen beskjed…
Microsoft Cordless Phone System, som Microsoft selv har utviklet, kan håndtere forskjellige stemmer uten at brukerne trenger å lære systemet å gjenkjenne forskjellig uttale. Fordi systemet holder rede på innringernes A-numre, kan systemet avlevere forskjellige hilsener til de som ringer, før telefonsvareren eller du selv svarer.

Telefonsystemet kommer i salg i USA i november til en pris av om lag 1500 kroner. Det er foreløpig ikke kjent om systemet vil bli lansert i Norge.