Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telefon fra Microsoft

OSLO: Microsoft lanserte tirsdag en trådløs telefon som integreres med hjemme-PCen og slå nummeret så snart du sier: – Ring hjem! Microsoft Cordless Phone System kommer i salg i november.

MS Cordless Phone
Microsoft Cordless Phone System er koplet med et talestyringsprogram i PC-en. Så snart du har registrert de vanligste telefonnumrene dine, og knyttet dem til en talt kommando, kan du ringe ved bare å si: – Ring hjem! Talekommandoene kan dessuten styre telefonsvareren som er integrert med PC-en og talestyringsprogrammet.

– Hei Bjørn, legg igjen beskjed…
Microsoft Cordless Phone System, som Microsoft selv har utviklet, kan håndtere forskjellige stemmer uten at brukerne trenger å lære systemet å gjenkjenne forskjellig uttale. Fordi systemet holder rede på innringernes A-numre, kan systemet avlevere forskjellige hilsener til de som ringer, før telefonsvareren eller du selv svarer.

Telefonsystemet kommer i salg i USA i november til en pris av om lag 1500 kroner. Det er foreløpig ikke kjent om systemet vil bli lansert i Norge.