Annonse


Ikke sprit og vin på nett

– Vinmonopolet kan ikke legge ut prislister og systemer for elektronisk bestilling på Internett. Dette vil være en form for markedsføring som de ikke har anledning til i følge lovverket, sier kontorsjef John Erik Langebråten i Rusmiddeldirektoratet til Aftenposten.

Polet klart
Vinmonopolet er innen kort tid klar med en Internett-løsning, som de vil søke politisk aksept for.

– Vinmonopolet er pålagt av myndighetene til både å drive informasjonsarbeid knyttet til alkoholpolitiske mål og å gjøre kjøp av alkoholholdige drikker mulig, sier informasjonssjef Svein Ringstad i Vinmonopolet

Nett mer effektivt
– I tillegg ønsker vi å styrke vår markedsandel av alkoholomsetningen her i landet, uten å bidra til at det totale salget øker. Det er denne spesielle kombinasjonen av oppgaver vi ser en mulighet til å ivareta på en bedre og mer effektiv måte via Internett, sier Ringstad.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse