france98 logo

Annonse


Nettrekorder i Guinness-bok

france98 logo

Den slagkraftige duoen har altså kapret fire plasser i den legendariske rekordboken. De fire kategoriene det er snakk om er: den mest besøkte siden innen et gitt tidsrom, siden som har hatt flest hits i løpet av en dag, siden med flest hits i løpet av en time og siden med flest hits i løpet av ett minutt.

Utrolige tall
Sybase sto for programvaren på sidene, som tilbød kontinuerlig oppdatert informasjon gjennom hele VM. Rundt regnet en milliard fotballinteresserte fra flere enn 170 land var innom sidene, blir vi fortalt i en pressemelding fra Sybase.

– Vi er meget godt fornøyde med å ha kommet i Guinness Book of Records, og vi tror dette vil medføre at kundene våre skjønner at vi leverer den beste programvaren, skryter John Chen, toppsjef i Sybase, i pressemeldingen.

Annonse
Dette er tallene, presentert av Guinness:

 • VM-siden var den mest besøkte siden noensinne med 1,137,218,296 besøkende fra 12. juni til 12. juli.
 • Den hadde 73,030,828 hits 30. Juni i år.
 • Den hadde 10,290,429 treff på en time 29. Juni i år.
 • Den hadde 235,256 treff på ett minutt 29.juni.

  Og da er det egentlig bare en ting vi kan slå fast: At det blir en stund til disse rekordene blir slått.

  For selv om USAs president Bill Clinton gjør sitt beste for å bidra til at CNN setter ny rekord for hits, så blir det nok en stund til noen tar knekken på Sybase og VM-sidene.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse