Steve Ballmer

Annonse


Taus MS-topp til Norge

Steve BallmerNår Microsofts nestkommanderende kommer til Oslo, vil mange journalister gjerne intervjue ham. Men Steve Ballmer er “taus”.

Hovedvitne
Ballmer er nemlig hovedvitne i saken som det amerikanske justisdepartementet har reist mot programvaregiganten, og skal vitne allerede en av de første dagene. Ballmer må veie sine ord på gullvekt, og derfor får ingen journalister møte ham under Oslo-besøket.

Steve Ballmer er ansvarlig for salg, support og markedsføring i Microsoft, hvor han har jobbet siden 1980.

Det digitale nervesystem
Ballmer skal innlede seminaret “Det digitale nervesystem” som finner sted torsdag i Oslo Konserthus. Her har Microsoft Norge invitert partnere, kunder og næringslivsledere til å belyse IT-spørsmål i et bedriftsøkonomisk perspektiv. Steve Ballmer skal definere hva som menes med Det digitale nervesystem, og vise hvordan det kan utvikle forretningsprosessene i en fremtidsrettet bedrift.

Steve Ballmer vil ikke besvare spørsmål under seminaret i konserthuset.

Veritas, IMD og Media SciencePå seminaret skal også adm. direktør Sven Ullring i Det Norske Veritas snakker om “sitt” digitale nervesystem. Det Norske Veritas har 4400 ansatte og 300 kontorer i 100 land.

Deretter skal den tidligere BI-rektoren, professor dr. Peter Lorange ved IMD i Sveits, ta for seg IT i dagens globalisering. Strategiprofessoren Lorange er styremedlem i selskapene Royal Caribbean, Christiania Eiendomsselskap, S. Ugelstad Rederi, ISS, Marsoft og Citibank International.

Til slutt forteller markedsdirektør Olav Folkestad fra New Media Science om utvikling av handel på Internett. New Media Science, som skal fusjonere med Digital Hverdag, er Norges suverent største selskap innen Internett-utvikling.

Ikke til Gardermoen
Steve Ballmer kommer til Oslo onsdag 8. oktober. I stedet for å lande på Gardermoen på selve åpningsdagen, vil Ballmer i følge Dagens Næringsliv lande på Torp! Det er ikke bare flyselskapene som har flyttesjau i disse dager. I helgen flytter Microsoft Norge til nye lokaler i nærheten av forlagshuset Hjemmet-Mortensen i Nydalen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse