Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Seminar om mobilt arbeid

OSLO: Onsdag 7. Oktober er det tid for årets utgave av seminaret Den Mobile Medarbeider. Konferansen som har på gått siden 1995 er et samarbeidsprosjekt mellom en rekke tele- og dataleverandører.

Konferansen, der blant annet NetCom er sterkt inne på arrangørsiden sammen med hovedarrangør Network Marketing Group (NMG), holdes på Radisson SAS Scandinavia Hotel i Oslo fra 08:00 til 16:00 onsdag.

Fullt show
Målet til konferansen er, ifølge en pressemelding fra NMG, å gi deltagerne økt kjennskap og kunnskap om mulighetene for mobile medarbeidere, både gjennom foredrag og praktiske oppvisninger i området.

Det blir satt fokus på løsninger og trender som skal kunne øke effektiviteten til de som arbeider mobilt, mens man samtidig skal kunne spare penger på dette.

Stor interesse
Blant foredragene man kan se snakker blant annet Steffen Hellum fra EUnet om handel på nettet, mens Mads Winblad fra Nokia forteller om trender frem til år 2008.

Det er ventet mellom 250 og 300 deltakere på seminaret, og interessen er enorm:

– Med den tilstrømmingen av påmeldinger vi har hatt i år, kan vi bare konkludere at interessen for mobile løsninger er stor, sier faglig konsulent og ordstyrer for konferansen, Jan Aage Røtnes.

Stikkord: Mobil