Timmy Gresshoppe

Annonse


Norsk nettside for barna

Timmy Gresshoppe

Det er Tele2s moderselskap, NetCom Systems AS, som har tegnet en kontrakt med Buena Vista Internet Group International. Kontrakten gjelder markedsføringen av Disney Blast-sidene i Danmark, Sverige og Norge.

Det koster
Men selvsagt koster dette – Disney skal jo tjene penger. For Tele2s kunder som har valgt Connect2Internet er det gratis, mens alle andre må betale 99 kroner for et abonnement som varer i tre måneder. Prisen for ett år er 349 kroner.

– Disney Blast er underholdning og lærdom i toppklasse, med kjente og kjære figurer og historier for folk i alle aldre, sier markedssjef Haakon Klæbo i Tele2 Norge i en pressemelding.

Annonse
Ny teknologi
Disney Blast er selvsagt oversatt til norsk, og det bygger på det helt nyeste innen multimedia-teknologi. Dermed kreves det en del software i tillegg. Denne kan lastes ned fra www.disneyblast.tele2.no.

Disney Blast har vært en stor suksess i USA, der det finnes over en million abonnenter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse