Annonse


Adm. dir. slutter i Siemens

Den 1. oktober gikk SIN inn i en ny fase. Selskapet var ikke lenger noe selvstendig aksjeselskap og virksomheten skal fordeles mellom det nye selskapet Siemens Business Services AS og Siemens AS.

Lite drama– Det ligger ingen dramatikk i at jeg slutter. Når SIN integreres i Siemens faller min funksjon som administrerende direktør bort. Det sier seg selv at endringene ikke var sammenfallende med mine personlige ambisjoner, sier Ole Christian Iversen til NewsWire.

Iversen fikk flere tilbud om jobb innenfor den nye modellen, men har valgt å takke nei. I stedet skal han jobbe som rådgiver for den nye organisasjonen, for Iversen understreker at forholdet til Siemens er nært og godt. Men etter 15 år som sjef i ulike selskaper ser han nå frem til å få roet seg litt ned.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse