iMac

Annonse


1.000 nye iMac-produkter

iMac

Drøyt 70 av disse produktene er hardware som skrivere, skannere, kameraer, ISDN-adaptere og joysticker. De fleste støtter den nye USB-teknologien (Universal Serial Bus) som gjør at utstyret kan kobles rett på uten noen komplisert installering.

Surfer på bølgen
Analyseselskapet IDC mener at Apple kommer til å ta markedsandeler i 1998. IDC tror at det kommer til å bli solgt mellom 600.000 og 900.000 Macer i 1998. Med en slik økning må det selvsagt også utvikles programvare.

– Etterspørselen etter iMac har ført til at produsentene av programvarer har kastet seg på bølgen, sier markedssjef i Apple Norge, Arne Odden, til NewsWire.

Annonse
Helrått!
Og sjefen selv, Steve Jobs, har følgende kommentar til at tusen nye produkter er lansert:

– Råe nyheter for Macintosh-brukere!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse