Arkiv

Annonse


Sense ikke verdt rettssak

Arkiv

Det var under en festmiddag i anledning NetComs femårs jubileum at selskapets tidligere sjef tok bladet fra munnen. Med statsråd Odd Einar Dørum og om lag 180 inviterte gjester til stede var det beleilig å komme med mer enn festtaler.

Ødeleggende
Hvis Sense Communications får slippe til på Telenor Mobils nett, vil det skape presedens for at andre aktører kan få tilgang til NetComs mobilnett uten selv å investere en krone i infrastruktur. Gert Munthe tror at PTs vedtak kan være ødeleggende for konkurransen på markedet for mobiltelefoni.

– Dette er et vedtak som ikke en gang er verdt en rettssak, sa Munthe i sin tale.

Annonse
Frykter
Munthe fikk ikke uventet støtte fra NetComs nåværende toppsjef, Terje Christoffersen.

– Dette vedtaket kan bremse opp utviklingen av tjenester og nett, og det er ikke sunt for konkurransen, sa Christoffersen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse