Annonse


eShop endrer satsing

Selskapet hente inn 3 millioner kroner i en emisjon. Tanken er at pengene man får inn skal dekke utgiftene ved å legge ned kontoret i USA. Kompetansen i dette selskapet skal overføres til eShop Scandinavia, skriver Finansavisen.

eShop skal også legge om satsingen når det gjelder å bruke Internett som salgsmedium.

Utvikles for sakte
– Ren handel tar tid og gir altfor lite tilbake til drift. Utviklingen har gått senere enn vi trodde. Derfor vil vi nå legge om satsingen fra å serve enkelte butikker til å lage såkalte ”gigabutikker” på nettet, sier direktør Petter Linnerud i eShop til Finansavisen.

Første partner i så måte er datadistributøren Computer 2000. En ny databutikk skal etableres på nettet, og denne skal ha 10.000 produkter. Lanseringen er planlagt om ikke lenge.

eShop ser også på mulighetene for å etablere et tilsvarende samarbeide med distributører av brunevarer, leketøy, telekom og bøker.