Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kvinne blir toppsjef i Nokia

TELEGRAM: Det er klart for en ny administrerende direktør i Nokia Mobile Phones. Nåværende direktør Mads Winblad har takket ja til en direktørjobb for Nokia i Østerrike/Sveits. Sara Kullgren, som går fra kundeservice, blir ny sjef.

Mads Winblad begynte karrieren i Nokia Mobile Phones i 1990. Da var han administrerende direktør for den danske organisasjonen. I 1993 ble han sjef for hele den skandinaviske organisasjonen. Nå rykker han opp i systemet.

Bare 31 år
Sara Kullgren, som altså overtar Winblads jobb, er 31 år gammel. Hun overtar jobben 1. desember i år. Hun har tidligere vært Nokias account manager i Norge, og er dessuten medlem av den skandinaviske ledergruppen. Hun har hatt ansvaret for å bygge opp Nokias serviceaktiviteter i hele Skandinavia.

Nokia Mobile Phones i Skandinavia markedsfører mobiltelefoner og produkter i Danmark, Norge Sverige og på Island. Organisasjonen, som har 35 ansatte, har hovedkontor i Stockholm.

Stikkord: Mobil