Annonse


Billigere å ringe

Priskuttet medfører at Telenors kunder sparer 390 millioner kroner i året, skriver selskapet i en pressemelding. Det er mer kostnadsmessig drift og økt trafikk i telenettet som gjør at Telenor nå kan senke prisene sine.

1. november
Prisreduksjonen på fjernsamtaler i Norge utgjør 304 millioner kroner, mens samtaleprisen til utlandet utgjør 86 millioner kroner.

Prisene på fjernsamtaler skal reduseres fra 1. november. Det betyr at minuttprisen går ned fra 50 til 40 øre for samtaler på kvelden og i helger. På dagtid reduseres prisen fra 60 til 48 øre.

Fast pris
Samtaler til andre land får en pris hele døgnet. Prisen til i alt ni land reduseres med mellom 14 og 22 prosent. Minuttprisen fra 1. november blir 2,50 til USA, 1,70 til Storbritannia og 1,20 til Sverige.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse