Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Konkurs på CD-ROM

TELEGRAM: På de meste var IMS Interaktive Media Scandinavia priset til over 100 millioner kroner. Nå er selskapet i skifteretten.

CD-ROM-selskapet IMS Interaktive Media Scandinavia har begjært seg selv konkurs. Selskapet ble på det beste priset til over 100 millioner, men i sommer ble aksjonærene kjøpt ut for 1 krone aksjen. Det gjorde at selskapet ble priset til 1,8 millioner kroner, skriver Finansavisen.

Forbedring slo feil
IMS kjøpte opp det danske selskapet Euro Power Pack (EPP) ved å utstede 600.000 nye aksjer til EPPs eiere. Dette ble gjort for å bedre situasjonen i selskapet. Og man hadde også planer om å gjennomføre en emisjon på 15-20 millioner kroner.

Fusjonsplaner ble heller ikke gjennomført, og ting ble mørkere og mørkere. Nå er altså selskapet konkurs.