Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ericsson reparerer gratis

TELEGRAM: Telefonprodusenten Ericsson innrømmer at de har problemer med telefoner i serien 688, 788 og 888. Nå tilbyr de gratis reparasjon av telefoner med feil.

Ericsson GF788e

I en pressemelding ønsker Ericsson å informere om en såkalt kvalitetsfeil. Selskapet opplyser at feilene kan oppstå i telefoner som er produsert på et tidlig tidspunkt, men feilen skal være rettet i de siste produksjonsseriene. Til tross for dette kan det altså finnes telefoner med feil som kan dukke opp etter en viss tid, skriver Ericsson.

Flere feil
Det er altså en feil i kontakten til batteriet som gjør at telefonene kan skru av seg selv. Ericsson lover at alle kunder som har problemer blir belastet så lite som mulig. Feilene skal rettes opp uten kostnad for kundene og dersom batteriet eller andre komponenter må skiftes tar Ericsson kostnaden.

Selskapet opplyser at feilene i all hovedsak har oppstått i det svenske markedet, ettersom telefonene ble lansert der først.

ITavisen har fått opplysninger fra flere lesere om dette problemet. De sier at også telefoner i 337, 377 og 388-serien kan slå seg av.

Stikkord: Mobil