Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fellesdata + IBM = sant

TELEGRAM: Nå skal det bli enkelt å starte elektronisk handel på nett. I alle fall om vi skal tro Fellesdata og IBM. De to selskapene skal tilby en startpakke til bedrifter som vil etablere seg på Internett.

Samarbeidet mellom Fellesdata og IBM er et ledd i en langsiktig og strategisk allianse. Tanken er at de to skal bidra til å øke handel og etablering på nettet.

Ledende aktører
IBM er allerede en stor aktør innen e-handel, og skal stå for butikkløsninger og elektronisk lommebok i samarbeidet. Fellesdata skal stå for betalingsformidling og skal utstede SET-sertifikater.

Det er første gang to selskapet går sammen om å tilby en helhetlig løsning for etablering på Internett. Dette samarbeidet befester IBM og Fellesdatas posisjoner som ledende aktører innen utviklingen av elektronisk handel i Norge, skriver Fellesdata i en pressemelding.