Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Internett 98 godt i gang

TELEGRAM: Internett Norge 98 ble åpnet onsdag. Den internasjonale konferansen holdes for annen gang i Norge, og går over tre dager. Ett av hovedtemaene er netthandel.

Konferansen gir en unik mulighet til å holde seg oppdatert om Internett. Og kanskje like viktig er muligheten for å kunne lære mer. Det er i alle fall nok av temaer å sette seg inn i, og temaene spenner over et vidt spekter.

Netthandel er in
Årets konferanse har to forskjellige hovedområder. Det første er markedsføring, reklame og handel på nettet. Arrangøren mener at deltakerne kan lære alt som trengs for å komme i gang med netthandel – eller for å holde seg oppdatert.

Og nettopp dette emnet er jo interessant i disse dager, da stadig flere bygger opp tjenester med netthandel.

Annonsenes fremtid
Blant temaene som tas opp innenfor området er annonsering på nettet, bruk av bannere, oppbygning av sider, hvordan skape salg fra eget nettsted, betaling og sikre transaksjoner pluss mye annet.

Det andre hovedtemaet på konferansen er intranett, extranett og elektronisk handel. Her kan man lære hvordan man kan bli et virtuelt globalt selskap, man kan lære om integrering av tale, telefaks og data på websidene, hva disse sidene bør inneholde og mye annet.

Foreleserne er i første rekke fra USA og Norge. Og konferansene foregår følgelig på to språk.