Annonse


Kjører leketog på jobben

Telecom Revy tror ikke prosjektleder Bjørn Magne Dybedokken og hans kolleger for øyeblikket har det kjedelig på jobben.

I den siste tiden har et leketog sust avgårde mellom (base)stasjonene i Ericssons lokaler med mange trådløse Freeset-telefoner i vognene. Målet har vært å sjekke om en ny, spesiell programvare har holdt mål.

Første skritt
– Vi ser dette prosjektet som det første skritt mot en trådløs hussentral. Vår ambisjon er å utvikle tekniske løsninger som kan brukes i andre av Ericssons produktlinjer, sire Bjørn Magne Dybedokken.

– Vårt mobilprosjekt er en del av det arbeid som nå pågår for å ta frem neste versjon av hussentralen MD110.

Annonse


Genialt
Det er ingen ting i veien med kreativiteten hos Ericsson i Asker. Den enkle, men likevel geniale ideen er klekket ut av Rune Bye og Roger Rooth, som også lekte med modelljernbane som barn.

– Hvorfor gjøre det vanskelig når vi kunne gjøre det enkelt? Opplegget har fungert utmerket og de feil vi har oppdaget gjennom testingen har innbetalt modelljernbanen flere ganger, sier prosjektleder Bjørn Magne Dybedokken til Ericssons norske internavis.

Stasjonsmester
I følge en svensk Ericsson-avis har andre testløsninger kostet mer enn 100 ganger så mye og ikke fungert bedre.

Hva som vil skje med testutrustningen, altså modelljernbanen, etter bruk er det ingen som vet. Sikkert er det i hvert fall at det er mange gutter, i alle aldere, som gjerne skulle ha byttet jobb med “stasjonsmester” Bjørn Magne Dybedokken og “togførerne” Rune Bye og Roger Rooth.

Annonse