Hopp til navigasjon Hopp til innhold

E-handel med kjempesuksess

OSLO: Infinicom har hatt stor suksess med sitt eget elektroniske handelsprosjekt, 24Store – et varehus, under en og samme web-adresse.

24IT, 24Memory, 24Notebook, 24Storage og 24Video er alle med i «varehuset» til Infinicom AB, og butikkene holder åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken året rundt.

Vil vinne
I 24Store er også selskapet 24Webauction, der det foregår online auksjoner av dataprodukter døgnet rundt.

– 24Store kan bli så stor som markedet vil! Jeg tror det er viktig å være tidlig ute dersom vi skal ha sjanse til å vinne markedet, sier konsernsjef Ulf Thörnqvist i Infinicom.

Allerede i dag har 24Store hele 200.000 besøkende daglig, inklusive 24Webauction. Sistnevnte har om lag 80.000 besøkende hver måned.

Kjøpe konsept
Tanken til Thörnqvist er at eksterne partnere eller butikker på sikt skal kunne kjøpe seg inn i konseptet og få tilgang til hele infrastrukturen, systemet for e-handel, databedriften, vare- og betalingshåndteringen.

– Med lavere priser enn de øvrige i bransjen og et nytt forretningskonsept håper vi at vi raskt skal kunne ta store markedsandeler, sier Infinicoms konsernsjef.

Jobber med posten
24Store og svenske Posten har sammen utviklet avanserte logistikkløsninger for e-handel. derfor har selskapene startet et langsiktig samarbeide som tar sikte på å skape en komplett infrastruktur i forbindelse med e-handel, samt administrasjon av dette og logistikk i Norden.

Tenna på leasing
24Store har nå gitt bedrifter en mulighet til å finansiere sine investeringer via leasing online.

– Bedriftene kan kort og godt finansiere sine prosjekter online via Internett. Dette sparer både tid og mye administrativt arbeid, sier Thörnqvist.

24Store finner du på www.24store.se