Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tabbe av Telia

TELEGRAM: Telia får igjen kritikk. Nok en gang i forbindelse med at de ble hacket tidligere i sommer. Den svenske datainspeksjonen krevde å få vite hvordan Telia ville unngå slike hendelser i fremtiden. Men redegjørelsen kom for tidlig…

Teliahack
Telia leverte nemlig fra seg et brev der de opplyste om hvilke tiltak de hadde satt i gang og hvilke som skulle komme.

Tar det ikke alvorlig
Nå mener den svenske datainspeksjonen at Telia har gjort dette litt for lettvint og litt for fort.

Underforstått: De har ikke tatt saken alvorlig nok.

For allmen
Datainspeksjonen mener at Telias forklaring er for allmen i formen og kommer derfor til å fortsette overvåkingen av selskapet for å få tilstrekkelig grunnlag for å bedømme hendelsen, skriver den svenske avisen Dagens Industri.