Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor har ISDN-problemer

OSLO: Til tross for gjentatte klager i hele sommer har en rekke abonnenter hatt problemer med å få orden på ISDN-tilknytningen. Næringslivet i Verdal i Nord-Trøndelag frykter økonomiske konsekvenser.

Abonnenter med ISDN-telefon har stadig store problemer til tross for gjentatte løfter om utbedring fra Telenor. Sist torsdag var Verdal Grafiske helt uten telesamband storparten av dagen og frykter nå at de vil tape oppdrag, melder NRK Nord-Trøndelag.

Offentlig beklagelse
Telenor har gjort gjentatte forsøk på å bedre situasjonen, og har beklaget problemene i annonser både i Trønder-Avisa og i Innherreds folkeblad.

NRK melder også om misnøye med kundebehandlere i Telenor. Forbrukerrådet i Nord-Trøndelag har kommet med innspill i saken.

Skifter sentral
– Problemene våre ISDN-kunder har registrert er godt kjent, og det er nedlagt et omfattende og grundig arbeid for å utbedre forholdene -beklageligvis med lite hell, skriver markedssjef Egil Eriksen i Telenor Bedrift i et brev til Forbrukerrådet i Nord-Trøndelag.

Telenor varsler at de er i ferd med å skifte ut en sentral og at både Telenor Nett og Alcatels supportsenter i Oslo arbeider intenst med oppgaven. Telenor regner med å ha rettet opp ISDN-feilene i løpet av kort tid.
Stikkord: Mobil