Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kinoene valgte Hansa

OSLO: Kommunenes Filmsentral har valgt Hansa Financials som nytt datasystem. – Kontrakten er verdt 250.000 kroner og er den største Hansa-kontrakten i Norge, sier daglig leder Hans Chr. Grønsleth i Baltic Business Software (bildet).

Grønsleth, Hans Chr
Filmdistributøren hadde tidligere to separate systemer, et minimaskinsystem for filmdistribusjon og et nyere windowsbasert økonomisystem. Disse kunne ikke kommunisere med hverandre, og det er grunnen til at det nå er utviklet en bransjespesifikk løsning som jobber sammen med standardmoduler.

Styres via Internett
– Vi var lei av å sitte med to systemer. Nå får vi en programvare der all data er samlet i en database. Nettverket er moderne, med Windows NT på serveren og Windows 95 på alle arbeidsstasjonene, sier administrasjonssjef Elin Brunvoll i Kommunenes Filmsentral.

Systemet fra Hansa kan også betjenes via Internett, noe som er viktig for Kommunenes Filmsentral, som ønsker seg fleksible kontorløsninger og arbeid fra hjemmekontor.