Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Internett-eliten møtes i Oslo

OSLO: Mellom 14. og 16. september samles Internett-eliten i Oslo. Arrangørene av Internett Norge ’98 har satt sammen et spennende program som omfatter alt fra strategisk forretningsutvikling til design og analyse av målgrupper.

Settevik, Ole Morten
Internett Norge 98′, som er landets største internasjonale Internett-konferanse noensinne, vil utvilsomt være en magnet for kunnskapstørste i høstmørket.

Mange kjendiser
På talerstolen vil det være en overflod av data- og internettkjendiser. Administrerende direktør Erik Hagen i Scandinavia Online, kreativ direktør Jostein Borgmo i Thunderhouse, markedsføringsdirektør Helge Steen-Johnsen i Net2 Interaktiv (TV2-eid), adm. direktør Jeffrey Westman i Yahoo Scandinavia, adm. direktør Jan Grønbech i DoubleClick Norway, adm. direktør Jitendra Valera i NetGravity Europe, styreformann Trond Wikborg i Akers Mic, og adm. direktør Ole Morten Settervik i Microsoft Norge er noen av disse.

Formidler erfaring
Viktige bedrifter som har satset mye på Internett som Compaq, Statoil, Norsk Hydro, Sun Microsystems, Cisco Systems og Gjensidige er også representert på den omfattende talerlisten.

Eneste minus med listen er at datagiganten IBM, som har lang erfaring innen kommersiell elektronisk handel, ikke er representert.

I hovedsak vil konferansen belyse hvordan du best kan selge dine varer på Internett, samt hvordan din bedrift bør møte utfordringene med Internett og handel utenfor bedriftens normale lokalområde.

To hovedområder
Konferansen er derfor delt opp i to hovedområder:
  • Hovedområde 1 tar for seg marketing, reklame, promotion og kundeservice på Internett.
  • Hovedområde 2 går i dybden på muligheter med intranett og extranett, bedriftens kommunikasjonsbehov, samt generelt om hvordan bedriften kan skape lønnsomhet og fortjeneste ut av den nye teknologien.

    «Hemmelig» sted
    First Conferences, som er teknisk arrangør, har i den siste tiden annonsert mye for konferansen i en del aviser i hovedstaden uten at de har klart å bringe «nyheten» om hvor konferansen skal holdes i Oslo.

    Telecom Revy kan derfor «røpe» at stedet er Radisson SAS Scandinavia Hotel.

    Dersom du vil vite mer om konferansen finner du informasjon og program på internettadressen www.firstconf.com/c46/