Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fjerner Satan i Guds hus

TELEGRAM: I Nederland fjerner man Satan fra Guds hus. Flere kirker har nemlig montert støysendere som ødelegger forholdene for mobiltelefoner.

Det har faktisk gått så langt at flere og flere kjøper støysendere for å ødelegge for mobilbrukerne. Og spesielt er det steder med skjenkebevilling som har kjøpt disse senderne. Muligheten til å bruke mobiltelefonen forsvinner – og gjestene kan konsentrere seg om det de kom for, nemlig å ta seg et beger eller to. Og dette uten at samtalene blir avbrutt av hissige mobiltelefoner.

Prestene ødelegger
Og altså: Selv i Guds hus kan man nå risikere å få mobilsamtalene ødelagt av en støysender, skriver Finansavisen. Snakk om virkningsfull måte å fjerne den store Satan på…

Så langt alt vel.

Politiet lammet
Problemet er at senderne ødelegger alle telefonsamtaler i en omkrets på fire kilometer. Politiets telefoner blir lammet, ambulansene står stille ettersom nødtelefonene ikke virker – og det brenner godt mens brannvesenet spiller kort, fordi støysenderen har slått ut alle telefoner.

Så nå risikerer man bøter, dersom man har montert en støysender, i følge Finansavisen.

Hva med å prøve god folkeskikk?
Stikkord: Mobil