Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Streik skapte venteliste

TELEGRAM: Da streiken blant telemontørene ble avsluttet 24. juni, hadde telefonbestillingene hopet seg fullstendig opp hos Telenor. Ventetiden kan fort bli lenger enn de normerte fire ukene, melder Aftenposten Aften.

– Vi sliter fortsatt med et stort etterslep fra streikeperioden, og kan ikke annet enn å beklage, sier informasjonssjef i Telenors installasjonsavdeling, Grete Ingeborg Nykkelmo til avisen. – Denne uken skal vi imidlertid hente inn ekstrahjelp fra andre deler av landet for å ta inn det vi ligger etter, da håper vi å være i rute innen utgangen av august

Ekstrahjelpen vil bli konsentrert til Oslo og Bergen, der ventetiden er størst. I Bergen må man vente tre uker på å få installert telefon, i Oslo fire, hevder Telenor Installasjon.

180 på vent siden juni
Men det er mange som har ventet siden streikeperioden. – Av de som ikke fikk installert telefonene sine under streiken, er det i dag 180 som stadig venter, sier Nykkelmo. – Disse vil få førsteprioritet når ekstramannskapene nå kommer. Vi regner med å få ekspedert alle disse i løpet av denne uken, og kan som sagt ikke annet enn beklage at de har måttet vente så lenge
Stikkord: Mobil