Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lederskifte hos Neo

TELEGRAM: Alexander Arnesen, tidligere prosjektsjef hos New Media Science, tar over som daglig leder hos Neo Interaktiv fra 1. oktober 1998.

Alexander Arnesen har bakgrunn som siviløkonom fra Sveits, og har arbeidet som IT-rådgiver for Union Bank of Switzerland i Zürich.. Etter det var han bedriftsrådgiver for The Boston Consulting Group i Stockholm før han for to år siden tiltrådte en ledende stilling i New Media Science.

Nøye planlagt bytte
– Dette lederskifte har vært planlagt helt siden oppstarten. For meg er det på tide å ta tak i nye prosjekter og få utløp for min gründerånd, sier Per Einar Dybvik som forlater posisjonen . Dybvik som selv står bak det forestående lederskifte skal nå få særlig ansvar for utvikling og lansering av Neos nye publiseringssystem I|O.

Arnesen begynner i stillingen som daglig leder den 1. oktober 1998.