Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kutter posten – bruker e-post

TELEGRAM: Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon (HSH) kan halvere sitt portobudsjett ved å benytte Internett som distribusjonskanal for medlemspost.

deskill.
Dersom alle medlemmene får adgang til Internett , vil portoutgiftene til HSH reduseres med nærmere 2 millioner kroner.

Tilbyr Internettpakker
– Vi vurderer å tilby de mindre medlemsbedriftene en Internett-pakkeløsning slik at flest mulig kan får adgang til Internett så raskt som mulig, sier informasjonsdirektør Hans Kristiansen til Aftenposten.

I tillegg til sparte portoutgifter vil organisasjonen også få en stor innsparing i utgifter til trykking. Dokumentene som organisasjonen i dag trykkes, finnes allerede i elektronisk form, og vil enkelt kunne legges ut på Internett eller sendes som e-post.