Motorola StarTac 85.gif

Annonse


Motorola kjøper smart-tekno

Motorola StarTac 85.gifHva Motorola måtte ut med for Starfish Software er foreløpig ukjent. Men en av topplederne i Motorola, Robert Crowney, hevder ovenfor World New Today at det er “flere hundre dollar”.

Styrke
Motorola legger ikke skjul på at de har til hensikt å bruke teknologikunnskapen til Starfish Software i kampen om å ta kundene tilbake fra Nokia og Ericsson.

Motorola satser dermed sterkt på å bygge ut funksjonaliteten i dagens mobiltelefoner til også å inneholder tidsplanleggere, avtalebøker og oppgaveoversikter – såkalte “smartphones”

Smart teknologi
Starfish Software lager blant annet et program, TrueSync, som gjør det mulig å synkronisere elektroniske tidsplanleggere med borddatamaskiner. Et annet av produktene er en elektronisk tidsplanlegger i kreditkort-format, som kan lagre opptil 3.000 navn, avtaler og oppgaver.

Annonse