Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Skremmeskudd fra Eltele?

TELEGRAM: Eltele Øst og adm. direktør Per Morten Torvildsen (bildet) er nå på hugget for å “ta” markedsandeler fra erkefienden Telenor, Eltele Øst, Mobilix og Nokia Telecommunications har nemlig inngått en rammeavtale i hundremillionerklassen om bygging av faste telenett over hele Skandinavia.

Torvildsen, Per Morten
Testingen av det nye nettet begynner allerede 1. oktober. Med Telias tilbaketrekking friskt i minne, ser Eltele for seg helt nye kunder for det nye fastnettet.

Telenor-konkurrent
– Når nettet er i drift i januar vil vi bli en alvorlig konkurrent til Telenor, sier salgssjef Gunn Sakariassen i Eltele Øst til nyhetsbyrået NewsWire.

Fem års avtale
– Vi har inngått en rammeavtale med Eltele Øst som løper over fem år. Dette er en betydelig kontrakt, sier adm. direktør Finn Erik Hermansen i Nokia Telecommunications.

Innenfor rammen er det også gjort avtaler mellom Nokia og danske Mobilix.

Tenke nytt
– Skal vi klare oss i dagens konkurransesituasjon må vi tenke nytt og annerledes. Vi satser primært på bedriftsmarkedet, for eksempel innen banker og finansinstitusjoner. Kommuner er også en interessant målgruppe. Vi skal tilby våre kunder hele spekteret av teletjenester, sier Sakariassen til NewsWire.
Stikkord: Mobil