Augland, Anne Karin

Annonse


Gratis Telenor-hallo utsatt

Augland, Anne KarinPrøveprosjektet for gratistelefonen på Gjøvik viste klart at det først og fremst er skoleelever som benytter seg av dette tilbudet. Derfor har Telenor utsatt lanseringen til skolestart denne høsten.

Ungdom
– Fra klokken to og utover økte trafikken kraftig. Det er ingen tvil om at dette skyldes at ungdom er kommet hjem fra skolen. Dette er også viktig i forholdet til annonsørene. Produktet kunne i utgangspunktet vært lansert når som helst. Når vi velger å vente til etter sommerferien er det fordi vi ønsker å nå denne målgruppen med informasjon om tilbudet, sier Augland.

Må tjene penger
Augland vil ikke gå inn på når Telenor forventer å tjene penger på gratistelefonen. og vil heller ikke kommentere hvor stor det av det totale markedet Telenor ønsker å nå.

Ingen gullgruve
– Målgruppen er som sagt ungdom. Tjenesten er en viktig det av vårt totale tilbud, men selvfølgelig må vi på sikt tjene penger på dette. Jeg tror likevel ikke at det vil bli noen gullgruve for Telenor, sier Augland.

Annonse


Også mobil
Stadig flere unge benytter også mobiltelefon.

– Vi er alltid åpne for nye løsninger. Hvis det skulle være et marked for reklame-finansiert mobiltelefoni ser jeg ikke bort i fra at vi vil komme med et slikt tilbud, sier Augland.

Annonse