Telenor/Tande P.

Annonse


Showstart på GSM-1800

Telenor/Tande P.– En liten revolusjon når det gjelder kapasiteten, sa Telenor Mobils adm. direktør Stig Herbern under åpningsseremonien. – Når vi nå åpner dette netter er vi sikret kapasitet for alle de nødvendige samtalene, og alle de unødvendige, føyde Herbern til.

Det var et åpningsshow på Rådhusplassen i Oslo da Telenor introduserte sitt GSM-1800-nett fredag. Tande-P var konferansier.

En million
– Ja, du som er snekker, du har vel god bruk for mobilen, når det er misfornøyde kunder som skal ha tak i deg på arbeidsplassen, sa konferansier Tande-P til snekker Steinar Øversveen, som ble Telnors kunde nr. 1.000.000 på GSM-nett, og nr.1 på GSM 1800-nettet da han kjøpte en mobiltelefon i Oslo.
– Ikke noe problem. Du ser hvem som ringer på mobilen, svarte snekkeren, og fikk publikum til å humre.

Øversveen var invitert ned til åpningsseremonien for GSM 1800-nettet, og fikk et års gratis bruk av mobiltelefon til takk.

Annonse


For full musikk
Om det ikke var stortromma Telenor slo på da de offisielt åpnet sitt GSM-1800-nett for trafikk fredag, så gjorde de det i hvert fall for full musikk. De fikk hjelp fra følgende artister:
Frode Alnæs, Secret Garden, Cecilia Vennersten, Soldi Base, Marthe Krogh, Rene Andersen, Line Thorstensen, Scenic og Noora.

Etter åpningen på Rådhusplassen nær Aker Brygge fikk inviterte gjester følge Færderseilasen med Christian Radich.

I en melding fra Telenor Mobil heter det at åpningen av nettet betyr økt kapasitet, og at dette gir muligheter til å bruke nye, kapasitetskrevende tjenester, blant annet internett-baserte tjenester. Disse er samlet i en pakke som lanseres under navnet “Nomade”, og skal inneholde alt som er nødvendig for et mobilt kontor.

Annonse