sexpånett.gif

Annonse


Nett-Sex er oppskrytt

sexpånett.gif– Det som vanligvis vekker vår interesse er skandalene, pedofile som bruker nettet, og mennesker som er avhengige av nettet. Vår undersøkelse viser at folk oppsøker disse tjenestene som en avkobling, og at de like gjerne kunne sett ”Baywatch”, sier Al Cooper, sexologen bak undersøkelsen. Den ble publisert på MSNBC tidligere i uken.

Bløff
Konklusjonen er at menn søker etter bilder, mens kvinnene i stadig høyere grad oppsøker ”chat-rooms” – for samtaler på nettet, melder Reuters. Ellers viste det seg at anonymiteten førte til at mange ga uriktige opplysninger om seg selv på nettet.

60 prosent oppga at de hadde bløffet på alderen.

  • Tre av fire innrømmet at de holdt det hemmelig hvor mye tid de brukte på sex på nettet.
  • 40 prosent hadde løyet om rase.
  • Fem prosent hadde bløffet om hvilket kjønn de var på nettet.
  • Hver femte så på sex på jobben.

    Annonse


    Sex en drivkraft
    MSNBSs undersøkelsen er foretatt på nettet. Det kom inn 13.500 svar. 9.000 av disse ble forkastet, men det er stadig den største undersøkelsen om sex på Internett. En alvorlig innvendig mot undersøkelsen er at den er foretatt blant frivillige, og ikke ved et tilfeldig utvalg.

    Avhengige
    Undersøkelsen viser også at 10 prosent av de som svarte brukte mer enn 10 timer i uka på Nett-sex. I følge Cooper er antallet sex-avhengige bare litt høyere enn gjennomsnittet i befolkningen.

    En annen undersøkelse sier at 9,6 millioner, eller om lag 15 prosent av samtlige nettbrukere var innom de 10 mest besøkte sexsidene på Internettet i april. Konklusjonen til Cooper var at sex var en viktig drivkraft for nettets de kommersielle sider.

    Annonse