Akershus.gif

Annonse


Først i pluss på nett

Akershus.gif– I et opphetet eiendomsmarked har trafikken på Eiendomsnett tidoblet seg siden mars i fjor, sier daglig leder, Geir Normannseth, i Eiendomsnett til Dagens Næringsliv.

Ikke leverandørannonser
Normannseth mener noe av årsaken til at Eiendomsnett går med overskudd er at de ikke baserer seg på inntekter fra leverandørannonser. Eiendomsnett regner med å tjene 11,5 millioner kroner på å legge ut 35.000 eiendomsprospekter på Internett i år.

Overskudd neste år
Resten av internett-bransjen forventer ikke et overskudd før mot slutten av 1999 eller i år 2000. De mest besøkte internettstedene baserer seg på annonsesalg.

Erlend Watne, som er ansvarlig for internettannonseringen hos Carat Intermedia mener annonsørene venter på flere brukere, større nytteverdi og økt handel på Internett.

Flere nettsteder går med underskudd og overlever på penger fra moderselskap, eller fra investorer som er villig til å vente på inntektene. Mange nettsteder regnes også som en del av bedriftens profil og markedsføring og opplever derfor ikke samme krav til inntjening.

Annonse