Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nord-norsk vri for Cinet

OSLO: Cinet får nå sin andre bestilling fra Sparebank1 Nord-Norge. I denne omgang bestiller banken 357 PCer til sine ansatte får bruk hjemme.

– Vi har denne gangen lagt vekt på å få en løsning som skal kunne bygges ut når den enkelte føler behov for større kapasitet på PCen. Bakgrunnen for det er å dekke krav til stadig større maskinkapasitet for nye applikasjoner, og stadig større bruk av Internett.

Fornøyd EDB-sjef
– For en relativt stor leveranse, hvor mange har meninger om teknologivalgene, så er et godt leverandør- og kundeforhold av stor betydning. Vi er fornøyd med den måten Cinet Tromsø har håndtert leveransene til banken, sier EDB-sjef Helge Pedersen i Sparebank1 Nord-Norge.

Avtale nummer to
– Sparebank1 var blant de første i Norge til å inngå slike avtaler for de ansatte, og denne leveransen er nummer to i rekken, sier salgssjef Kurt Arild Larsen i Cinet Tromsø.

Totalt har selskapet levert nærmere 1.000 maskiner til bankens ansatte. Cinet melder at de siden 1993 har hatt hjemme-PCer for ansatte som satsningsområde.