Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tidenes Eliade

OSLO: mandag åpnet Eliaden ´98 på Sjølyst i Oslo. Arrangementet har for lengst blitt det mest betydningsfulle arrangementet for norsk elektroteknisk bransje, og nå begynner også utlendingene å få øynene opp for Eliadens betydning, ifølge prosjektleder Truls Hauger (bildet).

Hauger, Truls
– Årets utstilling som er den åttende i rekken blir tidenes største. 310 utstillere dekker et område på 21.000 kvadratmeter, og vi venter 26.000 besøkende i løpet av de fire dagene arrangementet varer, sier Hauger til ukeavisa Telecom Revy.

Lønnsomt
En undersøkelse fra 4 Fakta viser også at utstillerne fra elektro- og automatiseringbransjen får noe igjen for å være tilstede. Under forrige Eliade ble det i gjennomsnitt inngått hele 28 kontrakter per utstiller.

– Trenden i år er også at hver utstiller har bestilt større stands enn tidligere. I tillegg ser vi at Eliaden begynner å vekke oppmerksomhet også fra utlandet. For aktører på det nordiske markedet er vi nå like viktig som industrimessen i Hannover, sier Hauger.
Stikkord: Mobil