Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Siste dekningsnytt

OSLO: Internettavisa Telecom presenterer her landets mest komplette oversikt over nyheter innen dekningen for mobiltelefoni. Her finner du dekningsnytt for de fem siste månedene både for NetComs GSM 900-nett og Telenor Mobils fire (!) systemer: NMT 450, NMT 900, GSM 900 og GSM 1800 (!).

Dekningsnytt mai98
Vi har listet fylkesvis opp nyhetene innen mobildekning. De 18 fylkene og Oslo er igjen sortert alfabetisk etter kommune og/eller stedsnavn. Oversikt er laget på bakgrunn av materiale fra operatørene NetCom og Telenor Mobil. Oversikten viser både nye dekningsområder og områder som har fått økt kapasitet.

Vei og hytte
De fem siste månedene har mobildekningen spesielt blitt bedre langs veiene og i hytte- og utfartsområdene. Vinterstid fram mot påske var fjellheimen et prioritert utbyggingsområde, opplyser både NetCom og Telenor.

Sommer og kyst
Nå har begge de to nåværende mobiloperatørene vendt sine blikk ut mot kysten. I forkant av sommeren vil spesielt kyststripa langs Sørlandet få bedre GSM-dekning. Men dette vil vi komme tilbake til nå dekningsnyhetene er klare nærmere sommeren.

Fylkene:

Akershus

Aust-Agder

Buskerud

Finnmark

Hedmark

Hordaland

Møre og Romsdal

Nord-Trøndelag

Nordland

Oppland

Oslo

Rogaland

Sogn og Fjordane

Sør-Trøndelag

Telemark

Troms

Vest-Agder

Vestfold

Østfold

Stikkord: Mobil