Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sikker adgang til nettverket

OSLO: Nå blir det enklere for kundene å få tilgang til tjenester innenfor bank, finans og forsikring. Merkantildata-selskapet Protect Data og Vasco Data kommer med et nytt tilskudd til Digipass-familien. Kortet som har fått navnet Digipass 300 sikrer brukerautentisering for både kunder og ansatte.

Digipass500&300
Digipass sikrer adgangskontrollen basert på en to-faktor verifisering. For å få tilgang til et datasystem behøver brukeren både et Digipass kort og en PIN-kode.

Brukervennlighet
Konstruksjonen av Digipass 300 er slik at den kan brukes med en hånd og uten å følge en bruksanvisning. Symbolfigurer på skjermen fører brukeren gjennom de ulike trinnene samtidig som det når som helst er mulig å slette et tastetrykk eller begynne på nytt.

Sikkerhetsparametere
Den nye Digipass 300 er kompatibel med Digipass 500 og gir en stor grad av frihet for sikkerhetsansvarlig. Parametere som lengden på PIN-koden og antall PIN forsøk er programerbare.