Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobil-satsing i Trondheim

OSLO: Trøndere og tilreisende til Trondheim by kan glede seg over økt dekning for mobiltelefon både hos NetCom og Telenor. Snillfjord har også hatt stor utbygging av mobilnettet de siste fem månedene.

S-Trønderlag.gif
Telenor har bedret sin GSM-dekning for Agdenes, Verrafjorden.

Hemne
Hemne kommune har bedre dekning for Telenor i Heim, Rottem, Ytre Åstfjord, Heimsvatnet, Stamnesdalen og Hemnefjorden.

Hitra
Telenor har bedret GSM-dekningen for Hitra: Hestvika, sørøstre del av Fjellværøy, Vingvågen til Kongensvollen.

Både NMT 450 og NMT 900 har fått bedre dekning i Sandstad (Akset, Solbakken m.m.)

Klæbu
NetCom dekker nå også Brøttem i Klæbu kommune.

Malvik
I Malvik kommune har Telenor bedret dekningen på Sjølyst.

Oppdal
Storlidalen i Oppdal har fått bedre dekning for NMT 450.

Rissa
Telenor har fått dekning for GSM langs RV 720, strekningen fra Verrabotn til Alsetøya.

Røros
Bergstaden Røros har fått bedret dekningen for NMT 900.

Snillfjord
Både NMT 450 og NMT 900 har fått bedre dekning i Snillfjord. For begge systemene gjelder dette i områdene Sunde, Hemnskjel, Trondheimsleia og Ytre Hemnfjord. For NMT 450 er dekningen blitt bedre også i indre Snillfjord – Krokstadøra og omegn.

I Snillfjord er det blitt bedre GSM-dekning fra Telenor langs RV 714, fra Bustlisundet til Aunhesten, samt fra Melvatnet til Åstsjøen.

Trondheim
NetCom har bedret dekningen for sitt GSM-nett i Trondheim og omegn: Dekningen er forbedret for nedre Vikåsen, olderdalen, Ranheim, Reppe og veien mot jonsvatnet og østsiden av Estenstadmarka.

Innendørsdekningen er forbedret på Munkvoll, Halset, Øya, Ila, nedre Byåsen og deler av sentrum i nærområdet til fjordgata.

Også på omkjøringsveien fra Nardo til Moholt, i boligområdene Moholtlia, Steinhaugen og Risvollan/Othilienborg (delvis) har NetCom bedret dekningen sin. Østmarkneset og deler av Lade har også for bedret dekning.

Telenor har bedret GSM-dekningen på Ila, Nidarø, Trolla, Ranheim og Olderdalen. Innendør i Nidarøhallen har dekningen blitt bedre. I tillegg har Telenor forbedret GSM-dekning også for Lade industriområde, Dalen, Leangen (og ved Telehuset) og Strindheim.

Dekningen for universitetsområdet på Dragvoll er også blitt bedre for Telenors GSM-kunder – også i området Stokkan og Vikåsen. Charlottenlund og Brundalen fikk bedret dekningen før nyttår.

Stikkord: Mobil