Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bedre med mobil i fjellet

OSLO: Både NetCom og Telenor har satset på å bedre GSM-dekningen i fjellheim (hytte- og alpinområdene) i Buskerud. Også Drammen og Lier-området kan nyte godt av bedre dekning.

Buskerud.gif
NetCom dekker Bardøla hotell.

Drammen
NetCom dekker Åskollen i Drammen og veien utover mot Svelvik, samtidig som dekningen er forbedret i Drammensfjorden – samt langs RV 319 fra Drammen til Svelvik.

Telenor har økt sin dekning og økt kapasitet for GSM for Åssiden, langs E134 mot Solbergelva og langs RV 283 mot Mjøndalen.

Kapasitetsavlastning er det også i Åssiden-området/Drammen sentrum (vest) og langs E134 fra krysset Rosenkrantz gate/Lajordgata mot Landfalløya

Gol
Telenor har fått GSM-dekning for Osel Hotell på Gol.

Grøndalen
Dekker Grøndalen hytteområde og alpinanlegg. Hyttene i Bulidalen dekkes også

Hol (Geilo)
NetCom dekker hytteområder og vei langs RV40 mellom Geilo og Kikut .

Telenor har sørget for både bedre dekning og kapasitet i geilo sentrum. Dekningen for deres GSM-nett er det også blitt langs RV 40 (hytteområdene rundt Raneistølen).

Kongsberg
NetCom har forbedrer dekningen i Kongsberg og Skavanger samt E134 østover til Krekling og fra Kjennerudvannet til Brudevolltjern.

Lier
NMT 450-systemet har fått bedre dekning langs E18 fra Liertoppen til Liertunnelen.

Telenor har bedret sin GSM-dekning i Lierbyen sentrum. Det gjelder langs RV 285 og noe langs E18 i Lierbakkene, i Liertunnelen og for Liertoppen kjøpesenter. Åskollen og og vestsiden av Drammensfjorden har også fått bedre dekning.

Ringerike
Telenor dekker hytteområdet Øyangen ved Hønefoss i Ringerike kommune. Kvaliteten er utbedret ved Tanberg (E16), samt at Telenor nå også dekker Statens kartverk ved Hønefoss (avlaster Ringkollen).

Rukkedalen
NetCom forbedrer dekningen i hyttområdene og på hotel på Mykingen samt hytteområde på østsiden av Rukkedalen

Røyken
Telenor har bedret dekningen både for NTM 900 og for GSM i Røyken. GSM dekker Røykenveien. NTM har fått bedre dekning for Røykenveien fra Slemmestadveien.

Tofte
NetCom forbedrer dekningen i østdelen av Tofte, Rød og deler av Filtvet.

Tranby
Dekningen i bolig og industriområde i Tranby er forbedret for NetComs GSM-kunder.

Torpo
Dekningen til NetCom er forbedret på Torpomoen samt RV7 fra Sando til Torpo

Stikkord: Mobil