Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Computerworld på nett

OSLO: Etter 15 år på papirformatet var det fredag endelig klart for Computerworlds nettavis. Dermed har norske Internett-brukere fått nok et vevsted for nyheter om informasjonsteknologi.

De som surfet innom Computerworlds nettavis fredag kunne lese nyheter fra et fyldig repertoar. Toppsaken under åpningen var om voldsgjengers bruk av mobiltelefoner. For øvrig var det mulig å lese en bred omtale av revidert nasjonalbudsjett og regjeringens stortingsmelding om utvikling av IT-kompetanse.

Syv seksjoner
CWs første nettavis presenterte seg med nyheter kategorisert over syv seksjoner: Data og samfunn, Økonomi og marked, Utvikling og database, Nettverk og telekom, Multimedia og Internett, Programvare, samt Maskinvare

I tillegg er alle nyheter samlet på en oversiktsside. En søkefunksjon for artikler fra arkivet finnes også.

Ikke helt
Men det kan ha gått noe raskt i svingene under åpningen av CWs internettavis. For selv om den nyhetsmessige delen var upåklagelig, var flere testsider med uferdig tekst lagt ut på kolofon-delen av nettavisen.