Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SOL-clubing på nett

TELEGRAM: Scandinavia Online (SOL) lanserer nå medlemsbutikken SOL Club på Internett. Sammen med Compucard Nordic og Cendant Corporation vil de gi kundene tilbud om et utvalg av ulike merkevarer til fordelaktige priser.

Norge og SOL skal være først ute i Europa når konseptet dras i gang i oktober. Også SOL Danmark kommer til å satse på det samme prosjektet i løpet av kommende høst.

Konseptet går ut på at klubb-medlemmene betaler en månedlig avgift og for å få mulighet til å handle billig i SOL-butikken.

Auksjoner
– Det kommer også til å bli daglige auksjoner, dagens beste kjøp med mere. Det er viktig med attraktive varer og ikke minst attraktive priser. Det skal skapes aktivitet, sier adm. direktør Erik Hagen i en melding fra SOL..

Det satses på et bredt vareutvalg. I første omgang vil det bli lagt ut om lag 3.000 varer til salg. Det vil også bli rabatter på restauranter og hoteller over hele verden, samt tilbud på reiser, feriehus, hytter med mer, melder SOL.