Hopp til navigasjon Hopp til innhold

CA med avtale verdt 50 mill.

OSLO: Telenor Bedrift har inngått rammeavtale med Computer Associates (CA) om bruk av nettverksløsningen Unicenter TNG ved sine fem regionale driftssentre. Avtalen strekker seg over minimum fem år og har en verdi på 50 millioner kroner.

– Denne avtalen er helt sentral for oss i arbeidet videre med å lykkes på det norske markedet. Vi skal levere infrastruktur som skaper merverdi for kunden, sier adm. direktør Terje Langlete i Computer Associates Norge.

Standardisert drift
For Telenor innebærer avtalen at de er først i Norge med å tilby et standardisert driftskonsepet for distribuerte løsninger.

– Bruk av Unicenter TNG gir Telenor Bedrift muligheten til effektivt å overvåke våre egne og kundens nettdrift. Avtalen betyr en standardisering av Telenors driftsverktøy, noe som konkret innebærer at kunder som får levert driftstjenester fra ulike steder i landet nå får den nøyaktig samme tjenesten, sier viseadministrerende direktør Erik Johannessen i Telenor Bedrift.

Valgte Unicenter
Telenor Bedrift vurderte også andre løsninger før valget falt på CAs Unicenter TNG.

– Unicenters totale funksjonalitet var avgjørende. I tillegg var viktig for oss og velge et verktøy som skapte gjenkjennelse hos våre kunder. Et annet poeng er verktøyet store skalerbarhet, sier direktør for Distribuert Drift, Tarjei Holskil i Telenor Bedrift.