Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nettbutikk for fotballfest

OSLO: Fotball-VM i Frankrike er like rundt hjørnet. Den offisielle VM-butikken på Internett åpnet torsdag. Nå kan du utstyre deg for sommerens store tribune- og TV-begivenhet! Mange foretrekker å møte kampen Norge-Brasil i T-skjorte med VM-maskot på magen og norsk flagg i hånden.

T-skjorte
Torsdag åpnet EDS, Hewlett-Packard, iCat og Sybase den offisielle VM-butikken etter bare 3 måneders forarbeid. Fotballbutikken http://store/france98.com inneholder alt fansen trenger av utstyr til fotballfesten.

Elektroniske hyller
I de elektroniske hyllene finner du hundrevis av klær, fritidsartikler, fotballutstyr, klokker, kopper, smykker og pins, som kan Internett-bestilles når på døgnet det måtte være.

Hvis du betaler med kredittkort (garantert sikker betaling), påtar firmaet 3 Suisses seg å levere varene innen 5 dager. Du kan selv spore bestillingen og holde øye med fremdriften av transporten.

Bygd med iCat
Den elektroniske butikken»snakker» både engelsk, fransk, spansk og japansk. Den er levert av firmaet EDS som har bruk katalogprogrammet iCat som byggemateriale. I Norge er det Media Lab som leverer iCat.

Sybase har levert back-end løsningen for lagring og gjenfinning, mens Hewlett-Packard har levert maskinvaren og sørger for å administrere hele løsningen. Alle de fire firmaene er offisielle leverandører til fotball-VM ’98.