Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Toppene til TeleForum 1998

OSLO:Norsk Teleforum 1998 har klart å samle bortimot alt som kan krype og gå i norsk telekombransje til en tre dager konferanse på Geilo torsdag 7. til lørdag 9. mai. Og bransjen stiller med sine toppledere som innledere.

Alle er på Norsk TeleForum 1998. Konsernsjef Tormod Hermansen i Telenor stiller opp. NetCom er der med sine nye adm. direktør Terje Christoffersen.

Telia Norge er også representert med adm. direktør Bjørn Formo. Til og med Vebjørn Rodals trener Kjell Arve Huseby skal holde en innledning.

Møteplass
Norsk TeleForum er ment å være telekombransjens mest sentrale møteplass. I løpet av de tre dagene konferansen varer skal de fleste av toppsjefene og direktørene i norsk telekombransje dele sin kunnskaper og vyer med deltakerne.

Kort før Norsk Teleforum skulle gå av stabelen 7. til 9. mai var det om lag 250 påmeldte, melder sekretariatet.

Aktuelle tema
Konferansen er arrangert både i felles- og spesialsesjoner. Bjørn Formo skal foredra om Telias visjoner globalt og i Norge. Terje Christoffersen skal fortelle om overgangen fra GSM-operatør til totalleverandør. Tormod Hermansen skal svare med globalisering og allianser.

Kjell Arve Huseby blir en lettere innledning om hvordan gråstein fra Oppdal ble til OL-gull i Atlanta – om vinnerkultur, motivasjon og samarbeid.

Spesialsesjoner
Tema for de seks spesialsesjonen er aksess, styring (management), marked, bruker, infrastruktur og trådløs.

De aller fleste sentrale aktørene innenfor disse temaene er representerte på foredragslistene.

«Telecom» selvfølgelig på plass
Internettavisa Telecom vil ha to redaksjonelle medarbeidere på plass for å dekke konferansen.

De siste tele-nyhetene får du dermed fortløpende her. Følg med!

Stikkord: Mobil