Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billigere bærbar i sommer

OSLO: Toshiba var tidlig ute med å presentere nye bærbare PCer med de nye, lynraske Pentium II-prosessorene. Nå reduserer Toshiba prisene på flere av sine modeller med godt over 10 prosent. Compaq kutter også prisene.

Tecra
Direktør Bjørn Markussen hos Toshiba PC senker nå prisene på en rekke Toshiba-modeller. Nå trenger du lenger bare å drømme om ny bærbar maskin til sommer-terrassen.

For under 15.000 kroner kan du nå kjøpe en Toshiba Satellite 300CDS med Pentium MMX 166 MHz, 32 MB RAM og 2 GB harddisk.

Rå datakraft
Hvis du har behov for enda mer datakraft på varme sommerdager, er en Toshiba Satellite Pro 480CDT med Pentium 233 MHz-prosessor, 32 MB RAM, 12,1-tommers skjerm, CD-ROM og 3,8 GB harddisk tilgjengelig for under 35.000 kroner.

Den nye supermaskinen Toshiba Tecra 780DVD med 266 MHz Pentium II ligger derimot fortsatt i ”sjefs-prisklassen”.

Compaq kutter også
– Aldri før har brukerne fått mer datakraft for hver krone de investerer i en bærbar Toshiba, sier direktør Bjørn Markussen i Toshiba PC Norge.

Toshiba får imidlertid snart konkurranse fra erkerivalen Compaq. I USA reduserer Compaq nå prisen på sine Armada-maskiner med eldre Pentium MMX-prosessorer med opptil 25 prosent. Norske Compaq-kutt er ventet med det aller første.