Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slagferdig Telecom-leser

OSLO: “Telecom; aldri nyhetstom” var forslaget fra Finn-Gunnar Frostad (bildet). Det holdt til “gull” i Telecoms slagord-konkurranse. Den lykkelige vinneren var svært fornøyd med premien: en trådløs telefon fra Samsung.

slagordvinner
– Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde deltatt i konkurransen, så overraskelsen ble ekstra stor. Og vi hadde faktisk lenge snakket om å gå til anskaffelse av en trådløs telefon, så dette var midt i blinken, forteller Frostad.

Mobilinformasjon
Finn-Gunnar Frostad arbeider selv innenfor bransjen, nærmere bestemt i informasjonsavdelingen i Telenor Mobil. Her har han jobbet siden nyttår og har ansvaret for internmagasinet.

– Det ligger noe bak slagordet jeg fant på. Internettavisa Telecom er nok mitt mest brukte bokmerke. Ikke minst setter jeg pris på bredden og at dere er oppdaterte innenfor mitt område, sier han og legger til at han bruker mye tid på å holde seg ajour med nyhetsbildet.

Familiemann
Det går mye tid til reising når man bor i Nannestad. Derfor har Finn-Gunnar også hjemmekontor.

– Vi har to små barn, på ett og nesten tre år, så fritidsproblemer har jeg ikke. Men mye av kvelden går med til å surfe på Internett.

Spennende bransje
– Jeg trives svært godt i informasjonsavdelingen i Telenor Mobil og har interessante og varierte oppgaver innenfor en spennende bransje, avslutter han.

Tidligere arbeidet Finn-Gunnar i en lokalavis.